In verwachting?

Een Gender Reveal taart is tegenwoordig helemaal hip! Overgevlogen vanuit Amerika is dit nu ook in Nederland een leuke en originele manier om het geslacht van het ongeboren kindje bekend te maken. Wil je zelf het geslacht ook pas horen bij de Gender Reveal Party? Vraag aan de echoscopiste of ze een dichte envelop mee wil geven met daarin een briefje waar ze het geslacht heeft opgeschreven. Geef deze vervolgens af bij Taarten van Kris en de volgende dag kun je de taart al ophalen!. Het uiterlijk en de decoraties van de taart kun je zelf kiezen. Je snijdt samen de taart open met een roze of blauwe vulling om zo de familie (en jezelf!) te verrassen!

 

Natuurlijk kun je op gender reveal cupcakes bestellen! Hiervoor mag je een bestelformulier voor cupcakes invullen. Geef dan even duidelijk aan dat het om een Gender Reveal bestelling gaat.

 

 

Dieet en allergie advies:

Bevat (TARWE)BLOEM/GLUTEN, EI, NOTEN, SUIKER en ZUIVEL. Al onze producten zijn gemaakt in een omgeving waar gewerkt wordt met gluten, ei, noten en zuivel. Kan sporen bevatten van SOJA, LUPINE en AMANDELEN. Om die reden kunnen wij geen 100% allergeen vrije producten aanbieden.

 

Al onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor variëren.

 

Bewaar advies:

Bewaar de taart op een koele, niet vochtige plek. De taart kan NIET in de koelkast bewaart worden. Niet blootstellen aan direct zonlicht. De taart blijft na ophalen nog twee dagen goed. Eenmaal aangesneden, goed luchtdicht bewaren zodat de taart niet uitdroogt. Mochten er stukken over zijn kunt u deze tot één maand invriezen.

 

 

 

U kunt hieronder uw Gender Reveal taart bestellen:

 
 
 
 

 
Vanille botercrème
Aardbei botercrème
Peer botercrème
Perzik botercrème
Banaan botercrème
Mango botercrème
Citroen botercrème
Sinaasappel botercrème
Caramel botercrème
Mokka botercrème
Cappuccino botercrème
Witte chocolade botercrème
 
Aardbeien + €5,00
Frambozen + €5,00
Bosvruchten + €5,00
Mango + €5,00
 
 
Ja! Wij geven meteen na de echo het geslacht door.
Nee! Wij laten de echoscopiste het geslacht op een briefje schrijven en doen deze in een gesloten envelop bij Taarten van Kris in de brievenbus. (Vergeet niet jullie namen op de envelop te schrijven!)
 
 
 
 
Akkoord
 

Gender Reveal