Workshops

VAN KRIS

Jezelf omtoveren tot taartdecorateur?

Al onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor variëren.

Niets is leuker dan zelf aan de slag te gaan met fondant, botercème, een taart en cupcakes. Bij Taarten van Kris zijn verschillende mogelijkheden om zelf een taart te maken voor een speciale gelegenheid of om samen met collega’s of vriendinnen cupcakes te versieren. Elke workshop wordt op locatie (bij u thuis) gegeven. Een workshop kan geboekt worden vanaf  4 personen. Samen gaan we kijken welke datum het beste uitkomt. Mocht je de gemaakte taart niet direct op willen eten, dan zal Taarten van Kris je instructies geven waarmee je je kunstwerk nog tot 3 maanden (ingevroren) kunt bewaren.
Cake is for life, not just for birthdays

Vaderdag Workshop Dripcake €40 per persoon 

(geen ervaring vereist)

Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met je eigen taart. We leren je hoe je een taart kunt vullen en maskeren. Het maskeren wordt gedaan met onze mega lekkere merengue-botercrème! Daarnaast leer je ook hoe je de taart moet drippen en als laatste decoreren met allerlei lekkere snoepdecoraties. De taart die je maakt is voor ongeveer 12-16 personen en zal bestaan uit vanillebiscuit met vanillevulling. De workshop duurt ongeveer 2-3 uurtjes.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om je in te schrijven voor de vaderdag-dripcake-workshop

Workshop Dripcake decoreren €45 per persoon 

(geen ervaring vereist)

Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met je eigen taart. We leren je hoe je een taart kunt vullen en maskeren. Het maskeren wordt gedaan met onze mega lekkere merengue-botercrème! Daarnaast leer je ook hoe je de taart moet drippen en als laatste decoreren met allerlei lekkere snoepdecoraties. De taart die je maakt is voor ongeveer 12-16 personen en zal bestaan uit vanillebiscuit met vanillevulling. De workshop duurt ongeveer 2-3 uurtjes.Basisworkshop cijfertaart decoreren €35 per persoon

(geen ervaring vereist)

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden en duurt ongeveer 1,5 uur.

Tijdens deze workshop gaan we een cijfertaart (cijfer  naar keuze) vullen en ''toppen''. We maken decoraties van fondant en toppen de taart met nog veel meer lekkers zoals snoepjes, fruit, gekleurde suikers en macarons. Aan het einde van de workshop kunt u de taart in een taartdoos mee naar huis nemen. De gemaakte taart is geschikt voor ongeveer 10 personen.


Basisworkshop taart decoreren €40 per persoon

(geen ervaring vereist)

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden en duurt ongeveer 2,5 uur.  Tijdens deze workshop gaan we een taart van 20cm doorsnede vullen en bekleden.  De fondant die hiervoor nodig is kleuren we zelf. Daarna maken we decoraties, bijvoorbeeld met uitstekers, waarmee we de taart vervolgens gaan versieren. Aan het einde van de workshop kunt u de taart in een taartdoos mee naar huis nemen. De gemaakte taart is geschikt voor ongeveer 10-12 personen.


Workshop boltaart €40 per persoon

(geen ervaring vereist)

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden en duurt ongeveer 2,5 uur.

Tijdens deze workshop gaan we een boltaart van 20cm doorsnede vullen en bekleden. De fondant die hiervoor nodig is kleuren we zelf. Daarna maken we decoraties, bijvoorbeeld met uitstekers, waarmee we de taart vervolgens gaan versieren. Aan het einde van de workshop kunt u de taart in een taartdoos mee naar huis nemen. De gemaakte taart is geschikt voor ongeveer 10-12 personen.


Workshop cupcakes decoreren €25,00 per persoon

(geen ervaring vereist)

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden, gaan we gedurende

ongeveer 1,5 uur 6 cupcakes decoreren. De fondant die hiervoor nodig is kleuren we zelf.

Daarna maken we decoraties, waarmee we de cupcakes vervolgens gaan versieren. Aan het einde van de workshop neemt u de cupcakes in een doosje mee naar huis, om daar de kunstwerken te laten zien (en op te eten natuurlijk!).


Workshop barbietaart €55 per persoon

(geen ervaring vereist)

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden en duurt ongeveer 2,5 uur.

Tijdens deze workshop gaan we een boltaart van 20cm doorsnedeen een boltaart van 12cm op elkaar plaatsen, vullen, in vorm snijden n en bekleden. De fondant die hiervoor nodig is kleuren we zelf. Daarna maken we decoraties, bijvoorbeeld met uitstekers, waarmee we de taart/jurk vervolgens gaan versieren. Aan het einde van de workshop kunt u de taart in een taartdoos mee naar huis nemen. De gemaakte taart is geschikt voor ongeveer 15-20 personen.


Workshop stapeltaart €70 per persoon

(vervolgworpshop - ervaring gewenst)

Voor iedereen die wel bekend is met taartdecoratie, maar die nog niet eerder heeft

leren stapelen, is dit een aanrader. Tijdens deze langere workshop, die ongeveer 3,5 uur duurt gaan we een taart van 20 cm doorsnede en een taart van 15 cm doorsnede vullen.

Voordat u deze mag gaan bekleden geeft Taarten van Kris u een korte instructie over de verschillende soorten stapelmaterialen en waar u op moet letten tijdens het bekleden van de taart. De fondant die hiervoor nodig is kleuren we zelf. Daarna gaan we stapelen en mag u de stapeltaart verder decoreren naar eigen inzicht. Aan het einde van de workshop kunt u de taart in een taartdoor mee naar huis nemen. De gemaakte taart is geschikt voor ongeveer 16-20 personen.


Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig.


Birthday Cakes

Voor de verjaardag van je kindje, partner, oma, buurman, tante, neefje of gewoon voor jezelf wil je natuurlijk de allerleukste en lekkerste verjaardagstaart!

Cupcakes

''Happiness is only a cupcake away''

Dus heb je wat te vieren of zomaar zin in iets lekkers? Een cupcake is altijd een goed idee!

Wedding Cakes

Jullie grote dag moet natuurlijk geweldig zijn en zeg nou zelf; een perfecte bruiloft begint toch bij de bruidstaart?


Workshops

Krijg je het maar niet onder de knie? Wij leren het je graag!

En natuurlijk neem jij je lekkere creatie mee naar huis om er (stiekem alleen) van te smullen!

Gender Reveal Cakes

In verwachting! Hoe bijzonder!

Jullie willen natuurlijk zo snel mogelijk het geslacht van jullie baby weten! Je snijdt samen de taart open en ... tadaaa!

Kinderfeestjes

Wat een feestje om taartjes te maken op jouw kinderfeestje!

100% plezier (en snoepen) gegarandeerd!


Contact Details


Damaststraat 18

5411 AM ZEELAND

Noord - Brabant

info@taartenvankris.nl


06-21411991

(Alleen whats-app)

Follow us


Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties!

News & Events


Vanaf januari 2019  organiseren we  leuke workshops bij Hof van Zelland!

Schrijf je snel in!


December 17, 2018

Copyright @ All Rights Reserved  - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden