Algemene voorwaarden

Artikel 1: Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Taarten van Kris levert.

Door een bestelling te plaatsten via internet of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Taarten van Kris.


Artikel 2: Bestellen

Taarten en/of cupcakes dienen minimaal twee weken van te voren te worden besteld. Een kortere besteltermijn is alleen mogelijk als de agenda dit toe laat. Een opgegeven datum is in principe bindend, schuiven kan alleen als de agenda dit toelaat.


Artikel 3: Betaling

Elke bestelling dient vooraf betaald te worden. Een bestelling is definitief wanneer dit door Taarten van Kris is bevestigd. Mocht de betaling niet op tijd zijn voldaan, zal er niet worden gestart met de voorbereidingen en behoudt Taarten van Kris het recht om wijzigen aan te brengen of de opdracht te weigeren.   Houdt er rekening mee dat er bij annulering kosten in rekening gebracht kunnen worden, ook als de bestelling nog niet betaald is. Er wordt namelijk tijd voor u gereserveerd en er worden inkopen voor uw bestelling gedaan. Voor meer informatie over annuleren, zie Artikel 4.

Artikel 3.1: Betaling workshops en kinderfeestjes

Elke reservering dient vooraf betaald te worden. Een workshop of kinderfeestje kunt u boeken via onze webshop. Wanneer dit om welke reden dan ook niet lukt, ontvangt u een factuur. De betaling moet binnen 7 dagen na het ontvangen van de factuur voldaan zijn.   Een reservering is definitief wanneer dit door Taarten van Kris is bevestigd. Mocht de betaling niet op tijd zijn voldaan, zal er niet worden gestart met de voorbereidingen en behoudt Taarten van Kris het recht om wijzigen aan te brengen of  de workshop of het kinderfeestje te annuleren.


Artikel 4: Annuleren

Wanneer u een bestelling plaatst,  gaat u akkoord met een betalingsplicht. In principe is uw bestelling pas definitief wanneer de betaling volledig is voldaan. Echter gelden hierbij ook de volgende regels: Bij annulering tot 2 weken voor de leveringsdatum, kan deze kosteloos geannuleerd worden. Mocht de bestelling binnen 8-13 dagen voor de leveringsdatum geannuleerd worden, zal er een restitutie van 50% van het totaalbedrag plaatsvinden of wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht in verband met getroffen voorbereidingen en inkopen. Indien de bestelling binnen 7 dagen voor leveringsdatum geannuleerd wordt, zal er geen restitutie meer plaatsvinden.

Let op: Bij annulering van een bruidstaart na het goedkeuren van de offerte zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Tot drie maanden voor de trouwdatum is dit 25% van de totale kosten, tot twee maanden voor de bruiloft is dit 50% van de totale kosten, tot 1 maand voor de bruiloft is dit 75% van de totale kosten. In de laatste maand is er geen restitutie meer mogelijk.

Een bruidsbespreking is bij de prijs van de bruidstaart inbegrepen. Indien een bruidspaar de datum nog niet heeft gereserveerd middels een aanbetaling en er geen bestelling volgt na dit gesprek wordt er € 25,00 in rekening gebracht.


Artikel 4.1 Annulering workshops en kinderfeestjes

Bij annulering van de workshop tot 4 weken voor de datum krijgt u 100% retour, tot 3 weken voor de datum krijgt u 75% retour, tot 2 weken voor de datum krijgt u 50% retour, tot 1 week voor de datum 25% retour. In de laatste week is er helaas geen restitutie meer mogelijk in verband met de gemaakte kosten.

Let op: bij workshops op inschrijving (bij een datum bepaald door Taarten van Kris), geen recht op restitutie.

Artikel 4.2 Annulering door Taarten van Kris

Taarten van Kris is een eenmanszaak. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een opdracht niet door kan gaan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Het kan voorkomen dat een bestelling geannuleerd moet worden. In dit geval zal er een restitutie van het al door u betaalde bedrag plaatsvinden. Dit wordt terug gestort naar het bij ons bekende rekeningnummer. Dit kan echter nooit meer zijn als het bedrag voor de opdracht overeengekomen.


Artikel 5: Wijzigingen

Als er aanpassingen rondom de uw bestelling (basistaarten, cupcakes, workshops en kinderfeestjes) gewenst zijn kan dit doorgegeven worden.   Tot uiterlijk 1 week voor de datum kunnen er dingen aangepast worden, hierna is het helaas niet meer mogelijk om veranderingen in de overeenkomst aan te brengen. Aanpassingen kunnen extra kosten met zich mee brengen en dit kan dus consequenties hebben voor de totale prijs.

Artikel 5.1: Wijzigingen bruidstaart

Als er aanpassingen rondom de bruidstaart gewenst zijn kan dit doorgegeven worden.   Tot uiterlijk twee maanden voor de datum kunnen er dingen aangepast worden, hierna is het helaas niet meer mogelijk om veranderingen in de overeenkomst aan te brengen. Aanpassingen kunnen extra kosten met zich mee brengen en dit kan dus consequenties hebben voor de totale prijs.


Artikel 6: Aansprakelijkheid

Taarten van Kris is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (denk aan allergieën) en schade aan goederen. Taarten van Kris is alleen aansprakelijk voor schade, veroorzaakt door bewuste roekeloosheid van Taarten van Kris.


Artikel 7: Afhalen

Bestellingen dienen zelf opgehaald te worden in Zeeland (N-Br), bezorgen is alleen mogelijk bij hoge uitzondering en bij bruidstaarten. Buiten de gemeente Landerd worden reiskosten in rekening gebracht van   

€0,50 cent per gereden km (heen en terug). De bezorging is inbegrepen bij bruidstaarten.

De taartopdrachten kunnen worden afgehaald.

Bij het afhalen is het vervoer van de taart op eigen risico. Taarten van Kris is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door verkeerd doorgegeven informatie.

Artikel 7.1: Afgesproken afhaaltijd

Afhalen kan tot 15 minuten vóór en 15 minuten ná de afgesproken tijd. Wanneer de afgesproken tijd onverwachts toch niet uitkomt, laat dit dan tijdig weten. Wanneer u niets laat weten en meer dan 15 minuten te laat komt, behoudt Taarten van Kris het recht om naar eventuele andere afspraken te gaan en uw taart te vernietigen zonder recht op restitutie.  Helaas hebben we deze regel  moeten maken.


Artikel 8: Workshops en kinderfeestjes

Voor alle workshops  geldt een minimum aantal deelnemers van 3 personen.

De workshops worden bij ons in de bakkerij gegeven en kunnen geboekt worden vanaf  3 personen (maximaal 12 personen). Bij meer personen zoeken we een alternatieve ruimte.

Voor alle kinderfeestjes geldt een minimum aantal deelnemers van 5 personen (maximaal 16 kinderen). Bij meer kinderen zoeken we een alternatieve ruimte. De kinderfeestjes worden bij ons in de bakkerij gegeven.

Workshops op inschrijving worden gegeven in onze bakkerij.  Hier  bepaalt Taarten van Kris de datum en u kunt inschrijven vanaf 1 persoon.


Artikel 9: Ontwerpen

Taarten en/of cupcakes worden alleen op bestelling gemaakt. Taarten van Kris heeft niets op voorraad. Een aangeleverde foto wordt door Taarten van Kris gebruikt ter inspiratie. Een taart zal nooit 1 op 1 worden nagemaakt en kan dus afwijken van uw voorbeeld. Taarten van Kris behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in uw ontwerp wanneer dit noodzakelijk is.


Artikel 10: Prijzen

De prijzen op de site zijn inclusief BTW.


Artikel 11: Klachten

Onze taarten worden met de grootst mogelijke zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur, zodat Taarten van Kris uw klacht kan beoordelen en tot een passende oplossing kan komen. Klachten die na 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen. Taarten van Kris is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart of de condities waarbij de taart bewaard wordt thuis of op locatie.


Artikel 12: Privacy

Taarten van Kris gaat zorgvuldig met de privacy van de klant om. Taarten van Kris garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.


Birthday Cakes

Voor de verjaardag van je kindje, partner, oma, buurman, tante, neefje of gewoon voor jezelf wil je natuurlijk de allerleukste en lekkerste verjaardagstaart!

Cupcakes

''Happiness is only a cupcake away''

Dus heb je wat te vieren of zomaar zin in iets lekkers? Een cupcake is altijd een goed idee!

Wedding Cakes

Jullie grote dag moet natuurlijk geweldig zijn en zeg nou zelf; een perfecte bruiloft begint toch bij de bruidstaart?


Workshops

Krijg je het maar niet onder de knie? Wij leren het je graag!

En natuurlijk neem jij je lekkere creatie mee naar huis om er (stiekem alleen) van te smullen!

Gender Reveal Cakes

In verwachting! Hoe bijzonder!

Jullie willen natuurlijk zo snel mogelijk het geslacht van jullie baby weten! Je snijdt samen de taart open en ... tadaaa roze of blauwe vulling!

Kinderfeestjes

Wat een feestje om taartjes te maken op jouw kinderfeestje!

100% plezier (en snoepen) gegarandeerd!


Openingstijden
Benieuwd naar onze beschikbaarheid?

Check de boekingstool op de desbetreffende pagina.


Dinsdag:     

Alleen geopend voor kinderfeestjes, workshops en bruidsparen.


Woensdag t/m zaterdag: 

Bestellingen afhalen op afspraak, kinderfeestjes, workshops en bruidsparen op afspraak.


Bekijk de beschikbare (afhaal)tijden in onze besteltool.


Maandag / Zon- en feestdagen:

Gesloten


Contact details 

Hogeweg 13

5411 LP Zeeland (N-BR)
(Alleen op afspraak)

info@taartenvankris.nl

Follow us


Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties!

Copyright @ All Rights Reserved  - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden

🏠 𝐖𝐈𝐉 𝐙𝐈𝐉𝐍 𝐕𝐄𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒𝐃 👩🍳 𝐎𝐍𝐒 𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖𝐄 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒 𝐈𝐒 🧁 𝐇𝐎𝐆𝐄𝐖𝐄𝐆 𝟏𝟑 𝐈𝐍 𝐙𝐄𝐄𝐋𝐀𝐍𝐃 🍰 𝐓𝐎𝐓 𝐒𝐍𝐄𝐋 𝐈𝐍 𝐎𝐍𝐙𝐄 𝐍𝐈𝐄𝐔𝐖𝐄 𝐁𝐀𝐊𝐊𝐄𝐑𝐈𝐉! 🙋🏼

Venster sluiten 🏡