Bruidstaarten

Bruidstaart Taarten van Kris

Al onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor variëren.

Voor de mooiste dag van je leven zoek je natuurlijk ook een hele mooie taart, helemaal in de stijl van je bruiloft. Een bruiloft is altijd een bijzondere dag, waarbij het aansnijden van de taart als een van de hoogtepunten wordt gezien. De bruidstaart verdient daarom de nodige aandacht. Jullie zijn van harte welkom in onze bakkerij om jullie bruidstaart in een persoonlijk gesprek helemaal zelf samenstellen. ''Lekker'' is een zeer persoonlijke beleving. Bij Taarten van Kris kunt u tijdens een proeverij/bespreking kiezen uit een aantal proeftaarten met verschillende vullingen en combinaties naar keuze. Ook de vorm, de kleur en het thema van uw taart bepaalt u zelf. De kleur van de bruidsjurk, het thema van het feest... Alles kan als inspiratiebron dienen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het resultaat is altijd een unieke taart, speciaal voor deze bijzondere dag. Taarten van Kris verzorgt de bezorging en opstelling van de taart op locatie, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Op zoek naar een weddingplanner of professionele ceremoniemeester? 

Hiervoor ben je aan het juiste adres bij

Nikki de Lang Weddings & Events!

'Mijn hart gaat sneller kloppen van liefdevolle momenten en organiseren. De perfecte match om te zorgen voor jullie onvergetelijke bruiloft waar nog lang over nagepraat gaat worden. Als duizendpoot is geen enkele dag hetzelfde, net zoals geen enkele bruiloft hetzelfde is.'

Bruidstaart Taarten van Kris

Bruidstaarten zijn er vanaf €55,00. Voor een overzicht van onze prijzen, verwijzen wij u graag naar onze prijslijst.

De prijzen voor bruidstaarten zijn inclusief bespreking, standaardvulling, bezorging en opstellen van de taart op locatie en eventuele huur van een standaard of etagère.

Deze prijs is exclusief proeftaartjes, luxe vulling en taarttoppers.

Met onze 3Dprinter maken wij gepersonaliseerde taarttoppers voor maar €10,- per stuk!


Reserveer een plek voor jullie bruidstaart

Voor een bruidstaart-bespreking vragen wij (een voorschot van) €25,00. Wanneer jullie een bruidstaart bij Taarten van Kris bestellen, wordt het bedrag voor de bespreking verrekend met jullie uiteindelijke factuur.

De bespreking is dan dus gratis.


Via onderstaande planner kunt u een bespreking/proeverij aanvragen: